Ervaringen van cliënten

Therapie Gooi - Therapeut Kay

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Gooi – Kay

5 / 5 sterren –
“De contextuele therapie was precies wat wij nodig hadden. We hebben Kay als integer en sympathiek ervaren. Het heeft ons het mooiste cadeau opgeleverd dat je kunt bedenken: een versterkte en goede band tussen moeder en dochter.”
Therapie Gooi – Kay

5 / 5 sterren –
“Kay heeft mij geholpen om mijzelf te ontdekken. Ik kan nu verder met wat ik geleerd heb. Zij heeft me laten groeien. Ik ben daar zo blij mee.”
Therapie Gooi – Kay

5 / 5 sterren –
“Gedurende een moeilijke periode na 8 jaar relatie, hebben wij besloten om in gesprek te gaan met Kay als therapeute en Frank als coach. Door, naar later bleek, onder meer gebrek aan échte communicatie en het doen van aannames zaten wij op dat moment op een dieptepunt in onze relatie.

Niet alleen onze relatie, maar ook als individu hebben wij veel geleerd en aan de gesprekken gehad. Door de probleemstelling goed uit te vragen en uiteindelijk naar de kern van het probleem te kijken wisten Kay en Frank ons uitstekend te helpen. De gesprekken gaven elke keer weer nieuwe inzichten en eye-openers, waardoor onze relatie uiteindelijk letterlijk gered is.

We staan nu weer positief in onze relatie en praten nu echt over wat wij belangrijk vinden als individu, maar ook in onze relatie. Onder andere door Frank als coach in te zetten bleven de gesprekken altijd onpartijdig, en kon een probleem vanuit meerdere invalshoeken bekeken worden. Wat ons betreft is, in het kader van relatietherapie, een coach zeker van toegevoegde waarde gebleken.”
Therapie Gooi – Kay

5 / 5 sterren –
“Dankzij de therapie heb ik in mijn gezin van herkomst erg veel rust gekregen. Ik heb niet het gevoel dat ik die rol “moet” spelen die ik vroeger wel heb aangenomen. Dat heb ik helemaal kunnen loslaten. Voelt als zeer bevrijdend.”
Therapie Gooi – Kay

4 / 5 sterren –
“Contact maken met dat wat pijn deed en daarvan de oorzaak herleiden, om dingen onder ogen te zien zoals ze zijn. Me gehoord en begrepen voelen. Ik heb zelfvertrouwen en waardering voor mezelf gevonden wat eerst ontbrak, een kracht van binnen uit, een veilige plek.”
Therapie Gooi – Kay

5 / 5 sterren –
“Frank en Kay hebben ons als gezin dat onlangs hun moeder was verloren geholpen in het omgaan met de nieuwe gezinssituatie. We hebben de begeleiding als erg prettig ervaren. Door middel van een aantal gesprekken en gebruik van interactie-technieken met Kay en Frank samen konden we allemaal ons eigen verhaal kwijt.

Zij hielpen ons door een andere bril te kijken naar elkaars’ ervaringen en gevoelens, waardoor we een aantal concrete stappen hebben kunnen nemen om beter met de nieuwe werkelijkheid om te gaan.”
Therapie Gooi – Kay

5 / 5 sterren –
“Het is bijzonder om te zien dat de negatieve spiraal waar we al vrij snel na het begin van onze relatie in terecht kwamen toch om te buigen was. Iets wat ons zelf niet lukte, hoe hard we dat ook hebben geprobeerd.

Kay heeft ervoor gezorgd dat we weer met vertrouwen naar de toekomst durven kijken, niet langs maar MET elkaar leven en daar zijn we haar zeer dankbaar voor.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Therapie Gooi-Eemnes - Home

Therapie Gooi-Eemnes

Ik ben Kay, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Gooi-Eemnes ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie, emdr-therapie en relatietherapie.

Therapie Gooi-Eemnes >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Wil je de relatie weer laten werken, dan vraagt dat durven kijken naar je eigen aandeel, en daar verantwoording voor nemen. En dat hoeft niet in een keer goed, dat mag je leren.

Relatietherapie >>


Therapie Gooi Ervaringen van cliënten
Kay heeft mij geholpen om mijzelf te ontdekken. Ik kan nu verder met wat ik geleerd heb. Zij heeft me laten groeien. Ik ben daar zo blij mee ...
therapie gooi Therapie Gooi
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-lvpw-rbcz
therapie gooi Therapie Gooi
Bramenberg 9a
3755 BT Eemnes
Aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top